Kilimandzsáró / Tanzánia

Első hegyemként másztam meg a Kilimandzsárót, úgy hogy előtte semmilyen magaslaton nem voltam. 2016. január 23.-án 7:30 perckor álltam az Uhuru Peaken 5895 méter magasságban.

Bővebben

Damavand / Irán

Ázsia legmagasabb vulkánja 5671 méter Iránban található. Iránt jó szívvel ajánlom mindenkinek, vendégszerető lakossága és elképesztő történelmi hagyatéka rabul ejt minden kalandort.

Bővebben

Elbrusz / Oroszország

Európa legmagasabb vulkánja  két csúcsból áll. A keleti 5621 méter és a többség által mászott nyugati csúcs 5642 méter.

Bővebben

Ojos del Salado / Chile

A 6893 méteres óriás, földünk legmagasabb vulkánja. Megfelelő akklimatizáció és tökéletes kondíció elengedhetetlen a megmászásához.

Bővebben

Pico de Orizaba / Mexikó

Észak-Amerika legmagasabb vulkánja Mexikóban található. Magassága 5636 méter, meredek gleccseren haladva érhető el a csúcs.

Bővebben

Mt.Giluwe / Pápua Új-Guinea

Ausztrália és Óceánia legmagasabb vulkánja, ami Pápua Új-Guineán van. Kalandos utazásom volt, egy polgárháborús helyzet kellős közepén. Biztonságunk érdekében 8 felfegyverzett rendőrt fogadtunk fel, hogy a közúti közlekedésünket biztosítsák.

Bővebben

Mt.Sidley / Antarktisz

Első magyarként másztam meg az Antarktisz legmagasabb vulkánját. 2019. január 15.-én 22.10 perckor álltam a csúcson a magyar zászlóval. Életre szóló élmény és kaland. Én vagyok a 46. ember, aki valaha járt a csúcson !

Bővebben